Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Svježi sir se isplati proizvoditi (CROSBI ID 289139)

Prilog u časopisu | stručni rad

Šakić Bobić, Branka Svježi sir se isplati proizvoditi // Gospodarski list, 22 (2020), 10-11

Podaci o odgovornosti

Šakić Bobić, Branka

hrvatski

Svježi sir se isplati proizvoditi

Isplativost proizvodnje svježeg sira, tradicija i budućnost udruživanjem.

svježi sir, isplativost

nije evidentirano

engleski

Fresh cheese is worth producing

nije evidentirano

fresh cheese, cost-effectiveness

nije evidentirano

Podaci o izdanju

22

2020.

10-11

objavljeno

0350-3100

1847-179X

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)