Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Znanost u kuhanju (CROSBI ID 788101)

Druge vrste radova | popularni rad

Kukoč Modun, Lea Znanost u kuhanju // Smib. 2016.

Podaci o odgovornosti

Kukoč Modun, Lea

hrvatski

Znanost u kuhanju

Kroz pokus Ušećereni bademi učenici su se upoznali sa pojmovima topljivost, isparavanje, kristalizacija, taljenje, a kao rezultat dobili su tradicionalnu božićnu slasticu.

topljivost, isparavanje, kristalizacija, taljenje

nije evidentirano

engleski

Science in cooking

nije evidentirano

solubility, evaporation, crystallization, melting

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Smib

2016.

nije evidentirano

objavljeno

0352-3578

Povezanost rada

Kemija