Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Separation of Quark Flavors Using Deeply Virtual Compton Scattering Data (CROSBI ID 286526)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Čuić, Marija ; Kumerički, Krešimir ; Schäfer, Andreas Separation of Quark Flavors Using Deeply Virtual Compton Scattering Data // Physical review letters, 125 (2020), 23; 232005, 5. doi: 10.1103/physrevlett.125.232005

Podaci o odgovornosti

Čuić, Marija ; Kumerički, Krešimir ; Schäfer, Andreas

engleski

Separation of Quark Flavors Using Deeply Virtual Compton Scattering Data

Using the available data on deeply virtual Compton scattering (DVCS) off protons and utilizing neural networks enhanced by the dispersion relation constraint, we determine six out of eight leading Compton form factors in the valence quark kinematic region. Furthermore, adding recent data on DVCS off neutrons, we separate contributions of up and down quarks to the dominant form factor, thus paving the way towards a three-dimensional picture of the nucleon.

Hadron Structure, Quarks, Generalized Parton Distributions, Neural Networks

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

125 (23)

2020.

232005

5

objavljeno

0031-9007

1079-7114

10.1103/physrevlett.125.232005

Povezanost rada

Fizika

Poveznice
Indeksiranost