Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja (CROSBI ID 695853)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Škrabal, Svjetlana ; Ergović Ravančić, Maja ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Grčić, Marko Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja // 7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation / Katelenić, Branko (ur.). Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2020. str. 585-591

Podaci o odgovornosti

Škrabal, Svjetlana ; Ergović Ravančić, Maja ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Grčić, Marko

hrvatski

Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja

Cilj ovog rada bio je ispitati utjecaj rada petovaljaka na veličinu čestica čokoladne mase. Usitnjavanje čokoladne mase je provedeno na istom petovaljku kroz četiri radna režima petovaljaka. Za svaki različiti radni režim provedeno je 20 mjerenja veličine usitnjenih čestica čokoladne mase. Iz rezultata je vidljivo da se regulacijom tlaka i temperature pojedinih valjaka može dobiti optimalna raspodjela veličine čestica.

čokolada ; usitnjavanje čokolade ; raspodjela veličine čestica

nije evidentirano

engleski

Regulation of the particle size of chocolate mass during rolling

nije evidentirano

chocolate, ; rolling chocolate ; particle size distibution

nije evidentirano

Podaci o prilogu

585-591.

2020.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation

Katelenić, Branko

Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna

978-3-902734-26-6

Podaci o skupu

Vallis Aurea – 7th International Conference

poster

24.09.2020-25.09.2020

Požega, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija