Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja (CROSBI ID 695853)
Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Škrabal, Svjetlana ; Ergović Ravančić, Maja ; Obradović, Valentina ; Marčetić, Helena ; Grčić, Marko
hrvatski
Regulacija veličine čestica čokoladne mase tijekom usitnjavanja
Cilj ovog rada bio je ispitati utjecaj rada petovaljaka na veličinu čestica čokoladne mase. Usitnjavanje čokoladne mase je provedeno na istom petovaljku kroz četiri radna režima petovaljaka. Za svaki različiti radni režim provedeno je 20 mjerenja veličine usitnjenih čestica čokoladne mase. Iz rezultata je vidljivo da se regulacijom tlaka i temperature pojedinih valjaka može dobiti optimalna raspodjela veličine čestica.
čokolada ; usitnjavanje čokolade ; raspodjela veličine čestica
nije evidentirano
engleski
Regulation of the particle size of chocolate mass during rolling
nije evidentirano
chocolate, ; rolling chocolate ; particle size distibution
nije evidentirano
Podaci o prilogu
585-591.
2020.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
7th International Conference "Valilis Aurea" focus on: Research and Innovation
Katelenić, Branko
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna
978-3-902734-26-6
Podaci o skupu
Vallis Aurea – 7th International Conference
poster
24.09.2020-25.09.2020
Požega, Hrvatska