Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH (CROSBI ID 19589)
Urednička knjiga | zbornik sažetaka s konferencije | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat
Jozinović, Antun
hrvatski
Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH
Book of abstracts contains abstracts of 4 plenary lectures, 4 invited lectures, 21 oral presentations and 121 poster presentations presented at 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, organised in following sections: Nutrition, Dietetics and Diet Therapy, Functional Food and Dietary Supplements, Food Safety, Food Analysis, and Production of Safe Food and Food with Added Nutritional Value.
food and health ; nutritionism ; dietetics and dietotherapy ; food analysis ; food safety
Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek ; Hrvatska gospodarska komora ; Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek ; Odjel za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Odjel za kemiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Univerzitet u Bihaću ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru ; Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta Sarajevo ; Prehrambeno- biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu ; Tehnološki fakultet Tuzla ; Tehnološki i metalurški fakultet Skopje ; Zdravstveni fakultet Univerziteta u Ljubljani ; Hrvatsko društvo za zaštitu voda ; Javna ustanova Park prirode Kopački rit ; Hrvatske vode – VGO Osijek ; Hrvatska komora zdravstvenih radnika ; JU Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije ; Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije ; Dom zdravlja Osijek ; Vodovod-Osijek d.o.o. Osijek ; TehnOS – Udruga bivših studenata i prijatelja Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek ; Međunarodna federacije za zdravstvenu ekolo
engleski
Book of Abstracts of the 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH
Book of abstracts contains abstracts of 4 plenary lectures, 4 invited lectures, 21 oral presentations and 121 poster presentations presented at 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH, organised in following sections: Nutrition, Dietetics and Diet Therapy, Functional Food and Dietary Supplements, Food Safety, Food Analysis, and Production of Safe Food and Food with Added Nutritional Value.
food and health ; nutritionism ; dietetics and dietotherapy ; food analysis ; food safety
Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek ; Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek ; Hrvatska gospodarska komora ; Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek ; Odjel za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Odjel za kemiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Univerzitet u Bihaću ; Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru ; Fakultet zdravstvenih studija Univerziteta Sarajevo ; Prehrambeno- biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu ; Tehnološki fakultet Tuzla ; Tehnološki i metalurški fakultet Skopje ; Zdravstveni fakultet Univerziteta u Ljubljani ; Hrvatsko društvo za zaštitu voda ; Javna ustanova Park prirode Kopački rit ; Hrvatske vode – VGO Osijek ; Hrvatska komora zdravstvenih radnika ; JU Agencija za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području Osječko-baranjske županije ; Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije ; Dom zdravlja Osijek ; Vodovod-Osijek d.o.o. Osijek ; TehnOS – Udruga bivših studenata i prijatelja Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek ; Međunarodna federacije za zdravstvenu ekolo
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2019.
978-953-7005-66-5
198
objavljeno