Zadovoljstvo studenata kvalitetom hrane i usluge studentske prehrane (CROSBI ID 435696)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Barošević, Lucija
Hruškar, Mirjana
Krpan, Marina
hrvatski
Zadovoljstvo studenata kvalitetom hrane i usluge studentske prehrane
Tema ovog diplomskog rada bila je istražiti koliko su studenti Sveučilišta u Zagrebu zadovoljni kvalitetom hrane i usluge koje pružaju studentski restorani. Istraženo je i koliko često studenti posjećuju studentske restorane, smatraju li da im ponuđeni obroci osiguravaju pravilnu prehranu te su prikupljeni njihovi komentari i prijedlozi za cjelokupno unapređenje studentskih restorana. Istraživanje je provedeno putem anketnog upitnika u čijem je ispunjavanju sudjelovalo 144 studenata 26 fakulteta, od čega je 81, 9 % bilo ženskog roda, a 18, 1 % muškog roda. Rezultati su pokazali da više od pola studenata (60, 4 %) konzumira ručak u studentskim restoranima te da je najveći dio ispitanika (36, 8 %) ukupno zadovoljstvo studentskim restoranima ocjenilo visokom ocjenom „4“ iako smatraju da obroci koji im se nude ne osiguravaju pravilnu prehranu. Neki od prijedloga studenata su uvođenje hrane bez laktoze i glukoze, svježe cijeđenog voća, kartičnog plaćanja te osnivanje studentskih vrtova i plastenika.
hrana ; kvaliteta ; prehrana ; studenti ; zadovoljstvo
nije evidentirano
engleski
Student satisfaction with the food and service quality of students diet
nije evidentirano
contentment ; diet ; food ; students ; quality
nije evidentirano
Podaci o izdanju
52
24.09.2020.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zagreb