Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Sušenje grožđa (CROSBI ID 283755)

Prilog u časopisu | ostalo | domaća recenzija

Galić, Ante ; Pliestić, Stjepan Sušenje grožđa // Gospodarski list, 18 (2020), 43-51

Podaci o odgovornosti

Galić, Ante ; Pliestić, Stjepan

hrvatski

Sušenje grožđa

Kao jedno od najpopularnijih voćnih vrsta, grožđe se može izravno konzumirati ili preraditi u razne proizvode, poput grožđica, vina i soka od grožđa. Zbog velikog sadržaja suhe tvari i šećera, lako suši i skladišti. Grožđe se uglavnom suši u svrhu proizvodnje grožđica te aromatiziranja i proizvodnje desertnih vina.

Grožđe, sušenje, grožđice, vino, predtretman

nije evidentirano

engleski

Grape Drying

nije evidentirano

Grapes, drying, raisins, wine, pretreatment

nije evidentirano

Podaci o izdanju

18

2020.

43-51

objavljeno

0350-3100

1847-179X

Povezanost rada

nije evidentirano