Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Studija potrošnje korisne energije u kućanstvima Baranje korištenjem programskog paketa ENPEP (CROSBI ID 753334)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Božić, Helena ; Pešut, Damir Studija potrošnje korisne energije u kućanstvima Baranje korištenjem programskog paketa ENPEP // Energetski institut Hrvoje Požar. 2002.

Podaci o odgovornosti

Božić, Helena ; Pešut, Damir

hrvatski

Studija potrošnje korisne energije u kućanstvima Baranje korištenjem programskog paketa ENPEP

Korisna potrošnja energije u kućanstvima uključivala je potrošnju energije za grijanje prostora, kuhanje, toplu vodu, netoplinska potrošnja električne energije i potrošnja električne energije za hlađenje prostora . Analize potrošnje korisne energije u kućanstvima Baranje bile su promatrane u dva scenarija, sa specijalnim slučajevima u svakom od njih: - scenarij 1 - bez prirodnog plina - scenarij 2 - sa poznatom potrošnjom prirodnog plina. Potrošnja prirodnog plina poznata je iz prethodno napravljenih studija ; ona se odnosi na potrošnju prirodnog plina za grijanje i pripremu tople vode u obiteljskim kućama i stanovima sa centralnim grijanjem kao i za kuhanje. Bazna godina je 2000. sa periodom planiranje do 2020. godine.

kućanstva; ENPEP

nije evidentirano

engleski

Studija potrošnje korisne energije u kućanstvima Baranje korištenjem programskog paketa ENPEP

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Energetski institut Hrvoje Požar

2002.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Elektrotehnika