Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

„Mlijeko i mliječni proizvodi“ (CROSBI ID 748120)

Druge vrste radova | skripta

• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )

Vrdoljak, Marija „Mlijeko i mliječni proizvodi“. Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2019. 84..

Podaci o odgovornosti

Vrdoljak, Marija

hrvatski

„Mlijeko i mliječni proizvodi“

Predmetno djelo obrađuje materiju iz područja mužnje, sastava mlijeka, mikrobiološke kvalitete mlijeka te postupaka mehaničke i toplinske obrade mlijeka. Nadalje, u skripti je opisana tehnologija proizvodnje i vrste fermentiranih mlijeka, vrhnja, maslaca i sira. Djelo je podijeljeno na 10 poglavlja

mlijeko, fermentirana mlijeka, sir

nije evidentirano

engleski

"Milk and dairy products"

nije evidentirano

milk, fermented milk, cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu

84

2019.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-7504-16-8

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija