Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Investigation of physical and chemical quality parameters of pork (CROSBI ID 488423)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Rukavina, Grgo ; Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela Investigation of physical and chemical quality parameters of pork // The 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists / - (ur.). -, 2001. str. --x

Podaci o odgovornosti

Rukavina, Grgo ; Kozačinski, Lidija ; Hadžiosmanović, Mirza ; Cvrtila, Željka ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela

engleski

Investigation of physical and chemical quality parameters of pork

-

-

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

--x.

2001.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

The 4th Croatian congress of food technologists, biotechnologists and nutritionists

-

-

Podaci o skupu

The 4th Croatian Congress Of Food Technologists, Biotechnologists And Nutritionists

poster

03.10.2001-05.10.2001

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

nije evidentirano