Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj omamljivanja i iskrvarenja na kvalitetu mesa ribe (CROSBI ID 692322)

Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa

Bojanić, Krunoslav ; Utjecaj omamljivanja i iskrvarenja na kvalitetu mesa ribe // IV. znanstveno-stručni skup o autohtonim vrstama krša Otočac, Hrvatska, 28.06.2007-28.06.2007

Podaci o odgovornosti

Bojanić, Krunoslav ;

hrvatski

Utjecaj omamljivanja i iskrvarenja na kvalitetu mesa ribe

U radu su prikazana istraživanja kvalitete mesa na lubinu, Dicentrarchus labrax, pri pohrani na ledu. Rad obuhvaća niz senzornih, organoleptičkih, biokemijskih te mikrobioloških mjerenja.

kakvoća mesa, senzorna pretraga, biokemija mesa, ribe, omamljivanje, struja, bakterije

nije evidentirano

engleski

Effects of electrical stunning and exsanguination on quality of fish during storage on ice

nije evidentirano

meat quality, sensory evaluation, fish, meat biochemistry, stunning, electrical, bacteria

nije evidentirano

Podaci o prilogu

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o skupu

IV. znanstveno-stručni skup o autohtonim vrstama krša

pozvano predavanje

28.06.2007-28.06.2007

Otočac, Hrvatska

Povezanost rada

Veterinarska medicina