Utjecaj omamljivanja i iskrvarenja na kvalitetu mesa ribe (CROSBI ID 692322)
Neobjavljeno sudjelovanje sa skupa | neobjavljeni prilog sa skupa
Podaci o odgovornosti
Bojanić, Krunoslav ;
hrvatski
Utjecaj omamljivanja i iskrvarenja na kvalitetu mesa ribe
U radu su prikazana istraživanja kvalitete mesa na lubinu, Dicentrarchus labrax, pri pohrani na ledu. Rad obuhvaća niz senzornih, organoleptičkih, biokemijskih te mikrobioloških mjerenja.
kakvoća mesa, senzorna pretraga, biokemija mesa, ribe, omamljivanje, struja, bakterije
nije evidentirano
engleski
Effects of electrical stunning and exsanguination on quality of fish during storage on ice
nije evidentirano
meat quality, sensory evaluation, fish, meat biochemistry, stunning, electrical, bacteria
nije evidentirano
Podaci o prilogu
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o skupu
IV. znanstveno-stručni skup o autohtonim vrstama krša
pozvano predavanje
28.06.2007-28.06.2007
Otočac, Hrvatska