Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka (CROSBI ID 19203)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije | međunarodna recenzija

FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka / Ačkar, Đurđica (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2020

Podaci o odgovornosti

Ačkar, Đurđica

hrvatski

FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka

Zbornik uključuje sažetke 11 pozvanih predavanja održanih na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa i izdavanje Knjige sažetaka sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).

nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje

Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Veleučilište u Požegi; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ (BiH); Javna ustanova “Park prirode Kopački rit”; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka)

engleski

FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka

Zbornik uključuje sažetke 11 pozvanih predavanja održanih na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa i izdavanje Knjige sažetaka sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).

food industry by-products ; utilization

Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Veleučilište u Požegi; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ (BiH); Javna ustanova “Park prirode Kopački rit”; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka)

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2020.

978-953-7005-71-9

23

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija