FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka (CROSBI ID 19203)
Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Ačkar, Đurđica
hrvatski
FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka
Zbornik uključuje sažetke 11 pozvanih predavanja održanih na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa i izdavanje Knjige sažetaka sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Veleučilište u Požegi; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ (BiH); Javna ustanova “Park prirode Kopački rit”; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka)
engleski
FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS Book of Abstracts / Knjiga sažetaka
Zbornik uključuje sažetke 11 pozvanih predavanja održanih na Međunarodnom znanstveno-stručnom skupu FOOD INDUSTRY BY-PRODUCTS, vezanih uz problematiku zbrinjavanja i potencijalnog iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Održavanje Skupa i izdavanje Knjige sažetaka sufinancirala je Hrvatska zaklada za znanost projektom „Primjena inovativnih tehnika ekstrakcije bioaktivnih komponenti iz nusproizvoda biljnoga podrijetla“ (UIP-2017-05-9909).
food industry by-products ; utilization
Organizatori: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku; Veleučilište u Požegi; Udruženje za nutricionizam i dijetetiku „Hranom do zdravlja“ (BiH); Javna ustanova “Park prirode Kopački rit”; European Hygienic Engineering & Design Group – EHEDG (Njemačka)
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2020.
978-953-7005-71-9
23
objavljeno