Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 105733

Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko


Blažek, Davorka
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko 2000., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


Naslov
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko
(Caracteristics of plasmin and its affect on UHT sterilized milk)

Autori
Blažek, Davorka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
20.12

Godina
2000

Stranica
45

Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina

Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina

Ključne riječi
Plazmin; UHT sterilizirano mliejko
(Plasmin; UHT sterilized milk)

Sažetak
Nema

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
178882

Ustanove
Agronomski fakultet, Zagreb