Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko (CROSBI ID 336099)

Ocjenski rad | diplomski rad

Blažek, Davorka Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko / Lukač-Havranek, Jasmina (mentor); Lukač-Havranek, Jasmina (neposredni voditelj). Zagreb, Agronomski fakultet, . 2000

Podaci o odgovornosti

Blažek, Davorka

Lukač-Havranek, Jasmina

Lukač-Havranek, Jasmina

hrvatski

Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko

nema

plazmin; UHT sterilizirano mliejko

nije evidentirano

engleski

Caracteristics of plasmin and its affect on UHT sterilized milk

nije evidentirano

plasmin; UHT sterilized milk

nije evidentirano

Podaci o izdanju

45

20.12.2000.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano