izvor podataka: crosbi
!
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko (CROSBI ID 336099)
Ocjenski rad | diplomski rad
Blažek, Davorka
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko / Lukač-Havranek, Jasmina (mentor); Lukač-Havranek, Jasmina (neposredni voditelj).
Zagreb, Agronomski fakultet, . 2000
Podaci o odgovornosti
Blažek, Davorka
Lukač-Havranek, Jasmina
Lukač-Havranek, Jasmina
hrvatski
Karakteristike plazmina i njegov utjecaj na UHT sterilizirano mlijeko
nema
plazmin; UHT sterilizirano mliejko
nije evidentirano
engleski
Caracteristics of plasmin and its affect on UHT sterilized milk
nije evidentirano
plasmin; UHT sterilized milk
nije evidentirano
Podaci o izdanju
45
20.12.2000.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove