Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 105451

Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije


Godek, Josip
Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije 2001., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb


Naslov
Križevački sir-autohtoni proizvod Koprivničko-križevačke županije
(Cheese of Krizevci - auchthonous product of Koprivnica-Krizevci County)

Autori
Godek, Josip

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, magistarski rad

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
26.3

Godina
2001

Stranica
74

Mentor
Lukač-Havranek, Jasmina

Neposredni voditelj
Lukač-Havranek, Jasmina

Ključne riječi
Svježi križevački sir; standardizacija
(Križevac cheese fresh; standadization)

Sažetak
Nema

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
178882

Ustanove
Agronomski fakultet, Zagreb

Autor s matičnim brojem:
Josip Godek, (174345)