Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience (CROSBI ID 275142)

Prilog u časopisu | uvodnik

Grabarić Andonovski, Iva ; Pongrac Habdija, Zrinka ; Mrša, Vladimir What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience // Food technology and biotechnology, 57 (2019), 4; 436-437

Podaci o odgovornosti

Grabarić Andonovski, Iva ; Pongrac Habdija, Zrinka ; Mrša, Vladimir

engleski

What can we do to improve the peer review system? – A short survey of Food Technology and Biotechnology peer reviewers' experience

Uvodnik prikazuje rezultate ankete provedene među recenzentima časopisa Food Technology and Biotechnology i uočava ključne probleme pri recenzijskom postupku te predlaže moguća rješenja.

recenzijski postupak ; anketa ; časopis Food Technology and Biotechnology

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

57 (4)

2019.

436-437

objavljeno

1330-9862

1334-2606

Povezanost rada

Biotehnologija, Nutricionizam, Prehrambena tehnologija

Poveznice
Indeksiranost