Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2. (CROSBI ID 18754)

Urednička knjiga | monografija (znanstvena) | domaća recenzija

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2. / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019

Podaci o odgovornosti

Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav

hrvatski

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.

Monografija uključuje 18. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje

nije evidentirano

engleski

Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 2.

nije evidentirano

food industry by-products ; utilization

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2019.

978-953-7005-64-1

344

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija