Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2. (CROSBI ID 18754)
Urednička knjiga | monografija (znanstvena) | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav
hrvatski
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 2.
Monografija uključuje 18. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
nusproizvodi prehrambene industrije ; iskorištenje
nije evidentirano
engleski
Some possibilities for utilization of food inustry by-products - Book 2.
nije evidentirano
food industry by-products ; utilization
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2019.
978-953-7005-64-1
344
objavljeno