Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji (CROSBI ID 747948)

Autorska knjiga | udžbenik | domaća recenzija

• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )

Ačkar, Đurđica ; Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav ; Jozinović, Antun Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2019

Podaci o odgovornosti

Ačkar, Đurđica ; Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav ; Jozinović, Antun

hrvatski

Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji

Udžbenik Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji namijenjen je prije svega studentima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek koji slušaju kolegij Higijena i sanitacija te je pisan prema programu navedenog kolegija. U udžbeniku se definiraju osnovni pojmovi vezani uz higijenu i sanitaciju, opisuju opasnosti u hrani, higijenski zahtjevi u pogledu pogona, osobne higijene radnika, kontrole štetočina, sredstva i sustavi za čišćenje i dezinfekciju. Područjima koja se detaljno obrađuju na drugim kolegijima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, poput higijene vode, zbrinjavanja otpada i HACCP sustava, posvećeno je manje pažnje te su obrađene samo osnove ovih tema.

higijena ; sanitacija ; prehrambena industrija

nije evidentirano

engleski

Hygiene and sanitation in the food industry

nije evidentirano

hygiene ; sanitation ; food industry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2019.

978-953-7005-62-7

161

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija