Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji (CROSBI ID 747948)
Autorska knjiga | udžbenik | domaća recenzija
• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )
Podaci o odgovornosti
Ačkar, Đurđica ; Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav ; Jozinović, Antun
hrvatski
Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji
Udžbenik Higijena i sanitacija u prehrambenoj industriji namijenjen je prije svega studentima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek koji slušaju kolegij Higijena i sanitacija te je pisan prema programu navedenog kolegija. U udžbeniku se definiraju osnovni pojmovi vezani uz higijenu i sanitaciju, opisuju opasnosti u hrani, higijenski zahtjevi u pogledu pogona, osobne higijene radnika, kontrole štetočina, sredstva i sustavi za čišćenje i dezinfekciju. Područjima koja se detaljno obrađuju na drugim kolegijima Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, poput higijene vode, zbrinjavanja otpada i HACCP sustava, posvećeno je manje pažnje te su obrađene samo osnove ovih tema.
higijena ; sanitacija ; prehrambena industrija
nije evidentirano
engleski
Hygiene and sanitation in the food industry
nije evidentirano
hygiene ; sanitation ; food industry
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2019.
978-953-7005-62-7
161
objavljeno