Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1042256

Gastronomija u Hrvatskoj: mogućnosti razvoja transformativnog turizma


Boranić Živoder, Snježana; Čorak, Sanda
Gastronomija u Hrvatskoj: mogućnosti razvoja transformativnog turizma // Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility / Marković Vukadin, I. ; Čorak, S. (ur.).
Zagreb: Institute for Tourism, 2019. str. 65-67 (predavanje, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 1042256 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Gastronomija u Hrvatskoj: mogućnosti razvoja transformativnog turizma
(Gastronomy in Croatia: Opportunities for transformative tourism development)

Autori
Boranić Živoder, Snježana ; Čorak, Sanda

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, prošireni sažetak, znanstveni

Izvornik
Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility / Marković Vukadin, I. ; Čorak, S. - Zagreb : Institute for Tourism, 2019, 65-67

ISBN
978-953-6145-44-7

Skup
International Tourism Conference Duborvnik - Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility

Mjesto i datum
Dubrovnik, Hrvatska, 06.-09.2019

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
gastronomija, transformativni turizam Hrvatska, trendovi
(gastronomy, transformative tourism, Croatia, trends)

Sažetak
The paper deals with gastronomy and transformative tourism in the context of global trends. The paper presents the result of quantitative and qualitative research. The results show a trend of increasing demand for gastronomy in Croatia, as well as recognition of these trends by main stakeholders.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Institut za turizam, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Boranić Živoder, Snježana; Čorak, Sanda
Gastronomija u Hrvatskoj: mogućnosti razvoja transformativnog turizma // Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility / Marković Vukadin, I. ; Čorak, S. (ur.).
Zagreb: Institute for Tourism, 2019. str. 65-67 (predavanje, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni)
Boranić Živoder, S. & Čorak, S. (2019) Gastronomija u Hrvatskoj: mogućnosti razvoja transformativnog turizma. U: Marković Vukadin, I. & Čorak, S. (ur.)Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility.
@article{article, author = {Borani\'{c} \v{Z}ivoder, Snje\v{z}ana and \v{C}orak, Sanda}, year = {2019}, pages = {65-67}, keywords = {gastronomija, transformativni turizam Hrvatska, trendovi}, isbn = {978-953-6145-44-7}, title = {Gastronomija u Hrvatskoj: mogu\'{c}nosti razvoja transformativnog turizma}, keyword = {gastronomija, transformativni turizam Hrvatska, trendovi}, publisher = {Institute for Tourism}, publisherplace = {Dubrovnik, Hrvatska} }
@article{article, author = {Borani\'{c} \v{Z}ivoder, Snje\v{z}ana and \v{C}orak, Sanda}, year = {2019}, pages = {65-67}, keywords = {gastronomy, transformative tourism, Croatia, trends}, isbn = {978-953-6145-44-7}, title = {Gastronomy in Croatia: Opportunities for transformative tourism development}, keyword = {gastronomy, transformative tourism, Croatia, trends}, publisher = {Institute for Tourism}, publisherplace = {Dubrovnik, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font