Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Gastronomy in Croatia: Opportunities for transformative tourism development (CROSBI ID 686350)

Prilog sa skupa u zborniku | prošireni sažetak izlaganja sa skupa | međunarodna recenzija

Boranić Živoder, Snježana ; Čorak, Sanda Gastronomy in Croatia: Opportunities for transformative tourism development // Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility / Marković Vukadin, I. ; Čorak, S. (ur.). Zagreb: Institute for Tourism, 2019. str. 65-67

Podaci o odgovornosti

Boranić Živoder, Snježana ; Čorak, Sanda

engleski

Gastronomy in Croatia: Opportunities for transformative tourism development

The paper deals with gastronomy and transformative tourism in the context of global trends. The paper presents the result of quantitative and qualitative research. The results show a trend of increasing demand for gastronomy in Croatia, as well as recognition of these trends by main stakeholders.

gastronomy, transformative tourism, Croatia, trends

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

65-67.

2019.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility

Marković Vukadin, I. ; Čorak, S.

Zagreb: Institute for Tourism

978-953-6145-44-7

Podaci o skupu

International Tourism Conference Duborvnik: Tourism in the VUCA world: Towards the era of (ir)responsibility

predavanje

06.09.2019-06.09.2019

Dubrovnik, Hrvatska

Povezanost rada

Ekonomija