Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1041826

Ingestion of red meat promotes chronic kidney disease progression


Prkačin, Ingrid; Cavrić, Gordana; Kovačević, Ivona; Hrabar, Josip; Đermanović Dobrota, Vesna; Raos, Dominik
Ingestion of red meat promotes chronic kidney disease progression // Acta medica Croatica, 73 (2019), 237-241 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)


Naslov
Ingestion of red meat promotes chronic kidney disease progression

Autori
Prkačin, Ingrid ; Cavrić, Gordana ; Kovačević, Ivona ; Hrabar, Josip ; Đermanović Dobrota, Vesna ; Raos, Dominik

Izvornik
Acta medica Croatica (1330-0164) 73 (2019); 237-241

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni

Ključne riječi
nurtrition ; chronic kidney disease

Sažetak
Reducing protein intake in patients with chronic kidney disease can delay progression in terminal stage

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Kliničke medicinske znanosti



POVEZANOST RADA


Ustanove
Klinička bolnica "Merkur",
Klinika za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma Vuk Vrhovac,
Medicinski fakultet, Zagreb

Citiraj ovu publikaciju

Prkačin, Ingrid; Cavrić, Gordana; Kovačević, Ivona; Hrabar, Josip; Đermanović Dobrota, Vesna; Raos, Dominik
Ingestion of red meat promotes chronic kidney disease progression // Acta medica Croatica, 73 (2019), 237-241 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
Prkačin, I., Cavrić, G., Kovačević, I., Hrabar, J., Đermanović Dobrota, V. & Raos, D. (2019) Ingestion of red meat promotes chronic kidney disease progression. Acta medica Croatica, 73, 237-241.
@article{article, year = {2019}, pages = {237-241}, keywords = {nurtrition, chronic kidney disease}, journal = {Acta medica Croatica}, volume = {73}, issn = {1330-0164}, title = {Ingestion of red meat promotes chronic kidney disease progression}, keyword = {nurtrition, chronic kidney disease} }

Časopis indeksira:


  • Scopus
  • MEDLINE