izvor podataka: crosbi
!
Prehrambeno pravo (CROSBI ID 18149)
Autorska knjiga | ostalo | domaća recenzija
Proso, Maja
Prehrambeno pravo. Split: Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu, 2019
Podaci o odgovornosti
Proso, Maja
hrvatski
Prehrambeno pravo
U knjizi se objašnjava pojam prehrambenog prava, predstavlja njegove temeljne ciljeve, pojmove i strukturu te ukratko prikazuje njegov povijesni razvoj sve do danas. Navode se i objašnjavaju temeljni pravni izvori prehrambenog prava u EU-u i RH, predstavlja politiku sigurnosti hrane, pravne subjekte u sustavu sigurnosti hrane. Središnje mjesto zauzimaju prava i obveze subjekata u poslovanju s hranom u građanskopravnom smislu.
prehrambeno pravo, sigurnost hrane
nije evidentirano
engleski
Food law
nije evidentirano
food law, food safety
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Split: Pravni fakultet Sveučilišta u Splitu
2019.
978-953-8116-22-3
207
objavljeno