Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 1016569

Prehrambeno pravo


Proso, Maja
Prehrambeno pravo. Split: Pravni fakultet Split, 2019 (monografija)


CROSBI ID: 1016569 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prehrambeno pravo
(Food law)

Autori
Proso, Maja

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, ostalo

Izdavač
Pravni fakultet Split

Grad
Split

Godina
2019

Stranica
207

ISBN
978-953-8116-22-3

Ključne riječi
prehrambeno pravo, sigurnost hrane
(food law, food safety)

Sažetak
U knjizi se objašnjava pojam prehrambenog prava, predstavlja njegove temeljne ciljeve, pojmove i strukturu te ukratko prikazuje njegov povijesni razvoj sve do danas. Navode se i objašnjavaju temeljni pravni izvori prehrambenog prava u EU-u i RH, predstavlja politiku sigurnosti hrane, pravne subjekte u sustavu sigurnosti hrane. Središnje mjesto zauzimaju prava i obveze subjekata u poslovanju s hranom u građanskopravnom smislu.

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Maja Proso (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Proso, Maja
Prehrambeno pravo. Split: Pravni fakultet Split, 2019 (monografija)
Proso, M. (2019) Prehrambeno pravo. Split, Pravni fakultet Split.
@book{book, author = {Proso, Maja}, year = {2019}, pages = {207}, keywords = {prehrambeno pravo, sigurnost hrane}, isbn = {978-953-8116-22-3}, title = {Prehrambeno pravo}, keyword = {prehrambeno pravo, sigurnost hrane}, publisher = {Pravni fakultet Split}, publisherplace = {Split} }
@book{book, author = {Proso, Maja}, year = {2019}, pages = {207}, keywords = {food law, food safety}, isbn = {978-953-8116-22-3}, title = {Food law}, keyword = {food law, food safety}, publisher = {Pravni fakultet Split}, publisherplace = {Split} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font