Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Nutricionist u institucionalnoj kuhinji (CROSBI ID 677603)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Martinis, Irena Nutricionist u institucionalnoj kuhinji. 2017. str. 23-23

Podaci o odgovornosti

Martinis, Irena

hrvatski

Nutricionist u institucionalnoj kuhinji

Teme radionice: 1.Uvod: HACCP i organizacija rada inst. kuhinje 2.HACCP plan (nabava, priprema, termička obrada, porcioniranje i distribucija) i dijagrami tijeka procesa: potencijalne opasnosti iz hrane, primjere za svaku opasnost (faktore rizika) ; najčešći čimbenici izbijanja bolesti uzrokovanih hranom ; najčešće kritične kontrolne točke u institucionalnim kuhinjama ; preporučena norma za temperaturu temičke obrade u središtu hrane ; preporučena norma za temperaturu čuvanja hrane na toplom tijekom serviranja hrane 3. Prikaz slučaja: Bacillus cereus u pire krumpiru

HACCP ; sigurnost hrane ; bolnička kuhinja

nije evidentirano

engleski

Nutritionist in institutional kitchen

nije evidentirano

HACCP ; sigurnost hrane ; bolnička kuhinja

nije evidentirano

Podaci o prilogu

23-23.

2017.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

5th International Congress of Nutritionists

radionica

17.11.2017-19.11.2017

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

Nutricionizam