izvor podataka: crosbi
!
Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva (CROSBI ID 426800)
Ocjenski rad | diplomski rad
Skendrović, David
Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva / Mornar, Ana (mentor);
Zagreb, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, . 2019
Podaci o odgovornosti
Skendrović, David
Mornar, Ana
hrvatski
Razvoj i validacija nove sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva
U radu je razvijena i validirana nova sHSS-GC-FID metode za određivanje sadržaja lako hlapljivih sastavnica u dodacima prehrani kod upalnih bolesti crijeva.
UBC, dodaci prehrani, s-HSS-GC-FID, lako hlapljive tvari
nije evidentirano
engleski
Development and validation of new sHSS-GC-FID method for determination of volatile compounds in dietary supplements used in inflammatory bowel disease
nije evidentirano
UBC, dodaci prehrani, s-HSS-GC-FID, volatile compounds
nije evidentirano
Podaci o izdanju
33
22.05.2019.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zagreb