Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Moderna mikrobiologija namirnica. Knj. 2 (CROSBI ID 1322)

Autorska knjiga | udžbenik

Duraković, Senadin ; Delaš, Frane ; Duraković, Lejla Moderna mikrobiologija namirnica. Knj. 2. Zagreb: Kugler, 2002

Podaci o odgovornosti

Duraković, Senadin ; Delaš, Frane ; Duraković, Lejla

hrvatski

Moderna mikrobiologija namirnica. Knj. 2

Ako uzmemo u obzir tipove mikroorganizama koji su povezani s namirnicama i krmom u njihovu prirodnom stanju, možemo predvidjeti općenite tipove mikroorganizama koji se mogu očekivati na tim osobitim prehrambenim proizvodima u kasnijim stadijima. Rezultati dobiveni iz mnogih istraživačkih laboratorija pokazuju da se od neobrađenih namirnica može očekivati da sadrže različite brojeve bakterija, kvasaca i plijesni pa se često pitanje sigurnosti određenog prehrambenog proizvoda određuje na osnovi broja živih mikroorganizama. Prijeko je potrebno znati koji su mikroorganizmi povezani s određenom namirnicom u njenu prirodnom stanju, a koji od prisutnih mikroorganizama nisu normalna flora za tu namirnicu.

Moderna mikrobiologija namirnica

nije evidentirano

engleski

Modern Food MicrobiologySecond Book

nije evidentirano

Modern Food Microbiology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Kugler

2002.

953-97472-8-7

516

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano