Moderna mikrobiologija namirnica. Knj. 2 (CROSBI ID 1322)
Autorska knjiga | udžbenik
Podaci o odgovornosti
Duraković, Senadin ; Delaš, Frane ; Duraković, Lejla
hrvatski
Moderna mikrobiologija namirnica. Knj. 2
Ako uzmemo u obzir tipove mikroorganizama koji su povezani s namirnicama i krmom u njihovu prirodnom stanju, možemo predvidjeti općenite tipove mikroorganizama koji se mogu očekivati na tim osobitim prehrambenim proizvodima u kasnijim stadijima. Rezultati dobiveni iz mnogih istraživačkih laboratorija pokazuju da se od neobrađenih namirnica može očekivati da sadrže različite brojeve bakterija, kvasaca i plijesni pa se često pitanje sigurnosti određenog prehrambenog proizvoda određuje na osnovi broja živih mikroorganizama. Prijeko je potrebno znati koji su mikroorganizmi povezani s određenom namirnicom u njenu prirodnom stanju, a koji od prisutnih mikroorganizama nisu normalna flora za tu namirnicu.
Moderna mikrobiologija namirnica
nije evidentirano
engleski
Modern Food MicrobiologySecond Book
nije evidentirano
Modern Food Microbiology
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Kugler
2002.
953-97472-8-7
516
objavljeno