Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća : knjiga treća (CROSBI ID 1316)
Autorska knjiga | udžbenik
Podaci o odgovornosti
Duraković, Senadin ; Duraković, Lejla
hrvatski
Mikrobiologija namirnica-osnove i dostignuća : knjiga treća
Mikrobno kvarenje namirnica može se doimati jednostavnim, kao pokušaj kojim mikrobna flora na namirnicama obavlja procese što se pojavljuju kao njihova prvenstvena uloga u prirodi. Usprkos njihovoj jednostavnosti, kada ih uspoređujemo s višim oblicima, mikroorganizmi mogu obavljati mnoštvo složenih kemijskih reakcija koje su bitne za njihovo neprekidno trajanje(obnavljanje).Stoga, moraju dobivati nutrijente iz organske tvari, od koje najveća količina pripada našim namirnicama.
Mikrobiologija namirnica
nije evidentirano
engleski
Food Microbiology-Bases and Achievements-Third Book
nije evidentirano
Food Microbiology
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Kugler
2001.
953-97472-5-2
370
objavljeno